sâmbătă, 7 martie 2009

Mama lor de...flori!


Vine ziua femeii, 8 martie! Florile astea n-au si ele o mama?! Ce dreaq sunt asa scumpe?!
Norocul meu (si al lu' taica-miu!) este ca mama mea este nascuta chiar pe 8 martie! Deci am scapat de o runda de cadouri. Pacat ca acum cheltuielile alea se duc pe flori!
Te gandesti " mah, nu pot sa-i cumpar flori cu o saptamana inainte, ca se ofilesc, acum nah, cat sa se scumpeasca?!" Si asa faci in fiecare an. Stai pana in ultima zi. Atunci te indrepti spasit spre o taraba cu flori, bine, acum, cine isi permite merge la o florarie respectabila :D...si vrei sa ii faci mamei tale (ca una ai) un buchet frumos frumos rau de...flori.
Te intampina voioasa o "rroma": "Ia zi papushe, ce-ti dau?!" Te uiti asa si zici..."Pai...cat sunt crinii aia de acolo?" Dupa o privire rapida la vaza de plastic alba si murdara, in care sunt inghesuiti vreo 30 de crini se intoarce la tine si zice "Pai e 40 de lei firu'". Momenul Galben! Tu devii galben. Eu galbena!..."Cum 40 de lei firu'?"-"Pai da ce vrei fato, ca e sarbatoare si nu vezi ce frumosi e! Ia zis pe care ti-l dau?!" Si te uiti in portofel si, stupoare, ai 100 Ron alocati pentru flori...deci poti sa ii iei 2 Crini ca la mort si sa mai pui niste zarzavaturi pe langa sa arate mai acatai...si zici "Pai, nush, trandafirii astia cat costa?" - " Trandafirii e la 20 de lei aia rosii, da iti fac eu un buchet, ia zi cati bani ai?!" Si te gandesti..."bah, ii zic mai putin, ca poate i se face mila" si zici: "Pai am 80 lei toti banii si e pentru mama mea, e ziua ei stiti, trebuie sa fie ceva frumos!" - raspuns "Pai ia uite la buchetul asta de garoafe aici nu-ti place?!"...Si te uiti urat si pleci! Asta daca esti curajos!
Eu sunt atat de proasta incat probabil ca o sa cumpar ceva...apoi vad eu, ma imprumut, si mai cumpar si din alta parte!
E fantastic cat poa' sa coste florile! Adica ma gandesc...femeile alea care le vand n-au si ele o mama?! Si florile alea n-au si ele o "birth giver"?
Ce sa faci?! Te conformezi pana la urma si cumperi un buchet frumos de tot de...flori (orice, nu mai conteaza, oricum esti pissed off) si te duci mandru la mama ta! Adica eu ma duc mandra la mama mea (injurand in gand ca am cheltuit 200 Ron pe flori, desi aveam doar 100 intital).
Si mama zice: "Vai ce frumoase sunt! Dar ce dreaq mi-ai cumparat ditamai buchetul?! Nu stii ca e criza?! Puteai sa imi iei mai bine 2-3 crini acolo si scapai mai ieftin"
Crezi tu?!?!?!