sâmbătă, 31 octombrie 2009

Watch The Secret


E sambata seara...cum zicea mama "Ce faci ma, nu iesi nicaieri?"...nu, nu am iesit nicaieri. si bine am facut. Am revzut filmul "The secret" daca se poate numi film. Persoana care mi-a zis de acest film a fost una din cele mai importante din viata mea si avea dreptate cand spunea ca "e pentru tine".
Pentru mine, pentru tine, pentru toata lumea de pe Pamant!
Ascult Baz Luhrmann Sunscreen, si, chiar daca nu aud eu f bine pentru ca tastez tare si clampane tastele astea...stiu prea bine despre ce e vorba in melodie. Daca se poate numi melodie.
Daca se poate numi film...daca se poate numi melodie. De fapt cel mai corect cred k s-ar numi: invataturile catre un nou "eu"...tu...oricine!

Daca nu ati vazut filmul, luati-l de pe net, intrebati un prieten daca nu-l are prin calculator, cititi despre el macar...si o sa vreti sa il vedeti.
De ce m-am apucat sa scriu un nou post acum, dupa atata timp, abia dupa ce am revazut filmul? Simplu. Ma gandeam de ceva vreme sa scriu un nou post...s-au intamplat multe de la ultimul post si pana acum...ma gandeam sa le istorisesc intr-un fel, dar, m-am hotarat ca mult mai important e sa va impartasesc experienta mea...dupa ce am vazut acest film...daca se poate numi film :)

The secret...e secretul din fiecare din noi. E despre cum sa gasim si sa folosim puterea pe care o avem si poate nu stim ca o avem. E despre o lege simpla: legea atractiei. Atragem ceea ce ne dorim! Sau nu ne dorim...

Ce o sa fa eu? O sa imi scot la imprimanta (noua mea imprimanta laser de care sunt tare mandra!, mai ales k am cumparat-o din banii mei :) ) poze. Ce poze? Poze cu ceea ce imi doresc sa obtin acum. Si o sa le lipesc prin casa, cu riscul unei mustrari demne numai de tata...sau, genul de mustrare, numai de tata stiuta! Dar nu imi pasa. Pentru ca vreau ca viata mea sa se schimbe, vreau sa incerc si altfel. Si asta nu inseamna ca nu o sa mai muncesc ci o sa fumez 20 de narghilele pe zi uitandu-ma la poze si gandindu-ma: "Ce bine ar fi daca!". nu, o sa muncesc sa obtin ceea ce vreau si in plus o sa am in fiecare zin in fata mea "forma" dorintei mele.

Priviti acest post ca pe un manifest...ca pe o rugaminte de a vedea filmul asta. Macar pentru muzica...sau macar pentru momentele funny, in care oamenii ce apar in el vorbesc de parca ti-ar fi cei mai buni prieteni. e ciudat sa vezi un film in care cineva te mustreaza nu? Dar e si foarte placut. E placut sa vezi ca poti sa incerci si altfel.

Vreau sa! Si o sa!