joi, 2 iulie 2009

Cartea "Greselile Mirandei"


Ce am mai facut lately?!
As putea spune nimic dar as minti cu desavarsire!

1. am invatat pentru sesiunea de vara si mai apoi pentru aia de restante...si, va rog, liniste la galerie...stiti voi, n-ai restanta, n-ai prestanta!! Si eu am avut ditamai presanta, k am avut restanta la Miron! Sa ii dea Dumnezeu sanatte, k am luat 9 si 7 in restanta la examenele lui :D

2. am lucrat pentru site-ul pentru care...lucrez (Doamne, o inteligenta desavarsita!) www.beautips.info...si imi screm creierasii sa il fac sa mearga...i-am pus deja 2 proteze si niste ghete in picioare...acum trebuie sa ii dam un sut in fund!

3. am schimbat gresia pe terasa de sus, adik...eu eram pe stilul REBU man (woman) cu matura, faras, galeata de spalat pe jos, da-i si fa curatenie

4. Am fumat un catralion de narghilele!! Narghileaua este mama inventiilor pe acest panamant, bine, dupa Audi S3!!!

5. Am vazut 3 filme: 1. Knowing - Nicholas Cage - care nu mi-a placut nici cu lamaie...adik, daca imi dadeai o lamaie poate mi-ar fi placut, dar m-a enervat sfarsitul!!
2. Inger si demon - Tom Hanks - Doooamneee ce prost ales mi se pare actorul pentru asa un film!! Mai bine il puneau pe Jim Carrey! Nu, glumesc, dar chiar ala nu mi se pare sa aiba vreo legatura cu filmul!
3. Shooter - Mark Wahlberg - un film chiar ok...mie mi-a parut rau pentru caine nene! Nu inteleg de ce trebuie mereu, dar mereu! sa omoare cainele. Ce le-a facut el?! Damn!

6. Am citit o carte. Cred k autorul ala ma cunoaste dar ii e rusine sa spuna!
"Greselile Mirandei" o carte ff tare, cu prea multe pagini, mama a crezut k am innebunit de citesc atat!
Despre ce cine cum cand?! Despre...o fata...MIRANDA, da, ati ghicit, care face tot felul de tranznai.
Numai k fata Miranda zici ca e sor'mea. Are 1.55 inaltime, bine, la inaltime m-a luat! e GEMENI!!!! si e fff zapacita. Se indragosteste instant si ii trece repede, sufera k proasta, face gafe si isi rupe picioarele cazand pe scari!

Nu, acum, pe bune, e super tare cartea, cu dialoguri super funny si captivante!! Ar trebui sa o cititi cand aveti timp!

Ok, hai gata k am treaba! Dar cross my heart k o sa fac un post special dedicat narghilelei mele. De azi o voi boteza crestineste in apele mizere de la chiuveta mea din Piperaaaa, da, Piperaaaa, cu numele de "ShisChebab"