marți, 17 martie 2009

S cum?! S.....3!


Nu fiti obraznici! Stiu ca primele lucruri care v-au venit in cap au fost "S-cum? S-mata!"...dar sa vizionam neshte lucruri mai serioase.
Sa ne intelegem: serioase pentru mine! Si anume: Audi S3. Cine stie cunoaste. Si anume pasiunea mea pentru aceasta masinuta cu 3 pedale.
De ce Audi S3? Pentru ca d-aia! E un motiv destul de bun?! Nu! Buuun, atunci pentru ca e frumoasa! Na, cu asta v-am dat pe spate!
Imi place pentru ca: E AUDI. E nemteasca. E finuta in dimensiuni, deci o poti oarecum parca pe unde vrei. E hatchback deci n-o lovesti prea des cand dai cu spatele (Doamne ajuta la senzorii de parcare =)) ). E agresiva (mica si a dracu'). E frumoasa de la mama natura, o poti lasa lejer fara "tiuninguri" si e oricum "sclipicioasa". E numa'buna de pus pe ea o supapa blow-off care sa intoarca capul femeilor din statiile de tramvai (ah, asta era pentru baieti). Are etrierele negre! Nu rosii! Are tractiune integrala!
De ce nu-mi place: Pentru ca au deja prea multi tarani. Pentru ca consuma mult si n-am bani de benzina. Pentru ca (de fapt, cu asta trebuia sa incep) nu am bani sa mi-o cumpar. Pentru ca sigur i-as rupe spoilerul in vreo bordura. Pentru ca vine cu halogene stock (ma astia au innebunit?!). Pentru ca trapa costa 700+ de euro. Pentru ca nu mai vad ce sistem audio au.

Care e ideea? Ideea e foarte simpla. Imi plac masinile. Si gata. Iar asta imi place cel mai mult. Imi place puterea ei de 265 de cai pe care nu cred k as sti sa o folosesc, dar promit k as invata (poate se indura cineva de mine :) ) Imi place mutra ei, de zici ca latra la tine...da' a dreaq mai si musca! Ah si jantele ei...manca-le-ar mama pe 18 offf offf mai mai.
Asa si acum...o sa va las 10 minute sa radeti de o fata idealista, care crede ca stie shit about cars...cand de fapt probabil n-are idee. Si sa va imaginati asa cum imi bat joc de taranushii cu BMW 320 la stop :)). Eu una ma amuz...si o sa imi pun dorinta sa am banii odata sa imi iau un acaret d-asta...macar cu telecomanda :P.