marți, 7 iulie 2009

Marti 3 ceasuri rele si Narghileaua


Azi e marti. Macar nu e 13. Pentru mine a fost o zi foarte, dar foarte reusita until now...sa vedem from now on.

Problema numarul unu: caldura..degeaba am aer conditionat, ca baietii de la Electrica stau la mine la poarta si au un seif mare dupa ei. Cica strang banii pentru facturi...Cu un seif manca-v-ar mama?!?!?!

In ultimele zile am fost atat de impiedicata incat merit un premiu in Guinness Book. M-am impiedicat pe gresie in casa, probabil de un fir de par de-al Carei, apoi pe strada, de o groapa imaginara si tot asa, cam pe peste tot, inclusiv la volan m-am impiedicat.

Ca sa nu ma mai impiedic, azi am hotarat sa gatesc! Am "gatit" un Tiramisu, pentru ziua tatalui meu de maine. Hahaa....e ziua lui Mini Hitler! Heil Hitler!!!! Nu am scuipat in el si nici nu i-am pus Arsenic in loc de scortisoara :D

Bine bine si ce legatura au astea cu Narghileua ShisChebab? Nici una. Incercam sa fac o introducere. Varza, ca de obicei. La gemeni franchetea e baza, asa k abureala asta cu "introducere", neeeaaahh!
ShisChebab este o fata blonda...sau o masina aurie. Inca ma mai gandesc. Cum nu prea suport blondele o sa spun ca e o masina aurie. Da da, masina clar. Audi! Dar nu S3, doar am zis ca e mai smecher Audi-ul.
Draga de ea, tocmai a primit un tunning, doar exterior, am vopsit-o...k hamsterii mei nu mai suportau sa vada atata auriu strident! Ma simteam ca la Bamboo, in propria mea casa...imi mai lipseau niste buze colagenate si aia era!

Si acum arata si ea mai civilizat :D cred k o sa ii fac o poza :D sa o dau la Pitzipoanca.org :D. Macar n-are celulita!

Asa si...draga me ShisChebab e senzatie! Am tutun de mar (dupa ce am incercat Pepene Galben, Multifruct, din nou Multifruct ( ca am fost balbaita si nu am inteles din prima) si ChocoMint)..am ramas la Mere. Bun bun al dreaq tutunul asta.
Am mai citit pe ici pe colo, am mai intrebat in stanga (mai mult in dreapta, ca pe stanga nu mai am oglinda!) si am aflat ca trebuie sa pui apa rece in ea, pentru ca ShisChebab a mea nu e foarte inalta - nu am vrut SUV, mi-am luat o limuzina mai mica (pe stilul "am doua dar mai mici"). Si, se zice ca in astea mai mici trebuie sa pui apa mai rece, cat mai rece, ca sa aiba fumul timp sa se raceasca pana in inhalezi (mersi Khaled! ;) ). Si apoi am mai citit ca asta e bine si pentru a preveni cancerul...(da, si narghileaua face cancer :( ).
Ce am mai aflat? Am alfat ca mai intai pui carbunii pe marghini si abia la sfarsit de tot ii pui pe mijloc...creuzetul acoperit cu folie de aluminiu, trebuie sa aiba gaurele mici si foarte multe...dar mici. Am mai zis mici nu?!

Acum plecam la drum...o iau pe ShisChebab ai mea ii pun kerosen..si da-i si alearg-o prin sufragerie. Mi-am facut un covoras special pentru ea, (ca sa nu isi murdareasca pneurile :) ) - nu, asa o mint pe ea, dar, de fapt, mi l-am facut pentru ca sunt un maaaareee antitalent si dau carbuni pe jos, asa k, covorul meu e pestritz, si, sa mor daca ii sta bine cu gaurele mici si negre :D! Deloc!

Si habitatul e intunecat, geamurile sunt deschise...sistemul audio duduie Thievery Corporation, tu iti dai scaunul pe spate (pe stilul, eu am Cruise Control, pot sa fac ce vreau, iau mainile si picioarele de pa volan si asta merge singura :)) ) si te pui pe umflat plamani...

Eu una am avut muuuuulte probleme la inceput pentru ca puteai lejer sa ma confunzi cu un betiv ordinar. Ma lua o ameteala criminala...uneori chiar criminala la propriu...ma izbeam de toti peretii. Si cred k am probleme cu "prostata" ca fac shushu din 5 in 5 minute :D...

In rest, o senzatie minunata...un gust bun, nu iti miros mainile, parul, nu iti cad ochii de la locul lor...ba chiar, referitor la miros, ramane unul placut in urma.

Ca sa nu mai pun la socoteala faptul k au aparut in Bucuresti multe locuri chiar foarte dragute unde se fumeaza narghilea...si niciodata nu stii peste cine dai frecventandu-le ;) (da, la tine ma refer, nu mai face ochii aia cat cepele!)...

Anyway...momentan imi curg bale pe birou si abia astept sa mi se faca carbunii (cacofonie, stiu!)...
Plus k te calmeaza! Jeeeezzz, i'm sooo stupid!!! Trebuia sa ii cumpar lu' tata vreo 20 de narghilele sa le fumeze in acelasi timp!!!!