duminică, 15 martie 2009

Dedicatie! Daca puteti!

:)) Doamne!!! Deci este cea mai...tareeeee dedicatie!! Am murit de ras cand am ascultat melodia!!
Asculati-o si voi, sa vedeti ce si cum! E nebun jur!
Bine Marginene!!! "si ce fata ai...cand te scoli dupa futai..." =))


Valea Prahovei si B-Classe-ul


Neatza ar trebui sa zic!
Dar cum sa zic "neatza" cand e 19:09 (ora) si 15.03 (data)?
Imi vine sa va zic "Somn usor" la cat imi e de somn...Cum naiba de mi-e somn dupa ce am fost plecata 2 zile la munte?! Habar n-am. Da' moooor de somn!
Ce face omu' 2 zie la munte in Romania?! Nimic. Pentru ca nu prea are ce sa faca. Trebuie sa recunosc ca m-am dus acolo cu ideea ce zapada e un fel de n-ar mai fi...dar m-am trezit intr-un fel de taram al lui Yeti (nu Skoda Yeti ci omul zapezilor). Ce sa vezi?! Plin de zapada!!!! Si nu era de ajuns ca era
mocioflashca pe jos..dar de vineri de la ora 0:34:45 cand m-am culcat(gen nani-nani) si pana a 2-a zi cand m-am trezit, PFOOAAA!!! toata zapada era la munte!!!
Si ce sa faci cand esti imbracata ca o pitzipoanca de Bucuresti (sa ne facem intelesi, in UGG-uri si blugi subtiri nu in rochite de primavara), la munte unde e frig de mori, e mocirla pe jos si toti parca dorm in ghete?! Pai...hai sa bagam in noi, romanul nehalit! Si papa si papa si fa-te mare mama!!!
Am dormit k o scrofita si tot mi-e somn.
Dar m-am apucat sa scriu acest mini-articol fara nici un fel de relevanta practic, pentru ca mi-a fost dor de tine. Nu de "tine", offf, mereu o iei personal! ci de Blog. Ma intrebam ce mai zice, ce mai face...alea alea. Si acum k l-am revazut, ma simt mult mai bine.
Ah, ah, ah, era sa uit!!! Sa va zic pe scurt cum se circula de la munte incoace (da, stiu ca stiti!) ! Serpentine. Buuuun...masini...buuuunn, carute...buuuunnn, biciclisti, triciclisti, catei, oi, vaci, babe, mosi, copii! Si TU! Cu masina! De Bucuresti! Suferi de soferie! Sufera mama, ca oricum nu ii pasa nimanui! Ai loc de mers cu 70 km/h dar crezi k ai cum?! Mai crezi odata (stiu k era "mai gandeste odata")...Ce sa vezi?! Un Mertz B180 auriu in fata ta fix la intrare in Sinaia. Bine...intrarea in Sinaia era pentrul omu' cu Mercedesul, inca de la plecarea din Predeal...Si mergi incet si mergi incet si mai scapi o injuratura printre dinti si mai dai un flash si mai scapi un suierat printre dinti sa nu te auda "asta mica" - as in
JE! - ca injuri si apoi iti bagi si-ti scoti de toate cele pomenite pe lumea asta! Ai vrea sa depasesti, dar cum!? Cand din fata vin masinutze, multe si frumos colorate?! Pai n-ai cum. Buton de JUMP n-ai, asa k stai si astepti. Ii mai futzi un claxon, poate se simte. Nu iti dai seama cine poate conduce un B-classe in stilul asta...cert e ca isi bate joc de masina...liber nene drumu' el o arde la 50 la ora! HA-HA! Locu' uite locu'!!!!!
Am depasit, baga-mi-as, scoatea-mi-as, futu-ti, baaaaaaaaaaaa, tara....NCO! Ce sa vezi?! Era femeie! Of Doamne...da-i cu 50 si multe frane.
Asta la intoarcere...si pe scurt. Ca de restul incompetentilor de pe drum nu mai are rost sa vbim! 2 benzi pe sens, ei merg pe 1,43% din banda TA!. Claxoanele nu au nici o imprtanta si nici flashurile. Nici bunul simt, Dumnezeu sa-l ierte ca s-a dus neica...de ceva vreme (bunul simt asta!) !
Eu va pup asa de final de mini articol si va astept la o intalire a oamenilor care se duc la munte obositi si se intorc morti (de nervi!). Odihna placuta..fitzi-ar Valea Prahovei!