duminică, 15 noiembrie 2009

Politia romana - Siguranta si incredere


Parca asa scrie pe bolizii lor nu? Aia pe care i-au cumparat din banii platiti la stat de noi si parintii nostri...care muncim ca niste idioti (nu este un mod indirect de a face pe cineva idiot...daca vroiam asta o faceam fara menajamente)

Singurii idioti din povestea asta sunt eroii principali: Eu, Politia romana (rutiera si comunitara) si basinile din fata de la Bellagio.

Eroul principal nr. 1: Eu. Eu, aceeasi, 1 m si un nerv, in bolidul de F1 pe Stefan cel Mare. Samabta, ora 3 AM.
Eroul principal secund =)) (stiu ca e gresit dar meritam toti acelasi grad de idiotenie): Politia Romana: "ocupati la alte actiuni momentan", conform spuselor domnului amabil de la telefon.
Eroul principal nr. 3 vai de capul lui, toate terminatele si toti pestii din Bellagio - pe oamenii cinstiti ii excludem - si...toti taximetristii din fata clubului.

Explicatia post-ului:
Sambata seara, ora 3AM, ma intorceam acasa...(nu incepeti cu teoria conspiratiei ca ce cautam eu acolo, and so on...ma intorceam aksa si am trecut pe Stefan cel Mare). MARE?? Da, Stefan cel MARE GRESEALA ca am luat-o pe acolo. Pai cum de ce?! Nu stiti ce e sambata la Bellagio? Party fraiereeeeeee....da fataaaaaa....

Si ca atare, ca la orice party, bdul. Stefan cel Mare e blocat pe sensul spre Dorobanti. Ma, da cum blocat, eu n-am vazut in viata mea....deci: masini parcate pe 3 randuri, primele 2 benzi ocupate si pe a 3-a si ultima banda din zona, taximetristi. Ma cum?! CUM? Ca sa ii ocolesc pe ei si pe zmeii de taximetristi care mergeau deja pe linia de tramvai si opreau sa isi lase clientii, am luat-o pe contrasens, pe dupa refugiu cumva, pe linia cealalta de tramvai. Undei erai Doamne tu Plutonier Capsuna sa imi iei carnetu'? Sa vezi ce imi mai luai....carnetul...desigur...ca sunt fata ;) fin...dar jignitor (cine nu intelege sa intrebe :)) ).

Actiunea: Eroul principal nr.1: EU: pun mana pe telefon sun la 112 (de ce 112? pentru ca cei de acolo te pot trimite rapid la Rutiera si nu stiam nr de la Rutiera). Rapsuns de la 112: "Ce doriti?" Eu: "O shaorma cu pui cu de toate, sa nu fie iute va rog!" Mata-n cur!!! Ce doresc?! Ii zic doamnei: "Politia rutiera va rog" Atat, scurt si la obiect. Rapsuns: "sunati la 0219***" Mersi smart ass!

Sun la Rutiera, explic ce si cum m-a deranjat, rapsuns: "Toate echipajele noastre sunt prinse in alte misiuni, altceva mai doriti?"
EU:
"Si un ayran daca se poate, sa nu fie totusi prea rece!" MATAAAAA....
Ma cum?!

Next (episode from the young and the restless): pe langa Floreasca gasesc o masina de Politie care statea, absolut statea, degeaba asa da! Inauntru stupoare, SENZATIONAL: 2 Garcea!
Eu: "Buna seara...uitati tocmai am luat o shaorma, doriti?"....Eu...le-am povestit ce si cum, rapsuns: "Suntem implicati intr-o alta misiune, sunati la 0219*** la Politia Comunitara"
Sun...(ce basca mea, latifundiara din Pipera, face facturi fara numar)...O doamna raspunde...nu intra in "treaba lor"...(AAA, am uitat sa va zic...pana sa dau de politia comunitara sector 2 am dat 4 telefoane)...Deci, nu e treaba lor. Sa sun la Rutiera.

Buuuuunnn...eu am 2 hamsteri in creierul meu mic si care sta lejer intelegeti voi?! Ei bine, ei nu au inteles asta si m-au calcat pe nervi. Am zis asa: ma intorc, fac poze, filmez, ma cert cu toata lumea, ce beeeeeecali-ul meu, pai daca nu eu, atunci ciiiiiinneeeeee????? Nu, traiasca Fizz, alias Bob Taylor...Asa...Si ma intorc...Ma intrebati de benzina?! Care ma?! Pai am un OMV mai mic in curte!

Ajung langa Bellagio deja eram jumate transpirata, ochii imi iesisera din orbite, un telefon la o ureche, celalalt telefon pe post de arma alba! Imi tremurau genunchii de bucurie ca fac scandal =)). Glumesc. Intr-un fel.

Ce crezi ma?!?!? 2 masini!
2 masini de politie cu nino nino eliberasera brusc strada, cel putin 2 benzi din ea. Nush cum au reusit brusc oamenii sa stranga randurile, taximetristii sa stea in alta parte....incredibil...cum or fi reusit sa se fofilieze imediat?

Morala?! Daca nu ati inteles pana acum... e grav. Morala e simpla. Eu sunt o persoana dementa. Idioata cum am amintit anterior. Eu vreau sa fiu respectata intr-o tara in care cuvantul asta e mai denigrat ca cuvantul p***. Si cu riscul de a cadea in penibil uneori incerc sa apar ce-i al meu. Toti ma judeca, pe mine ma amuza...e placerea mea sa imi chinui hamsterii aia 2 si sa ii enervez, e placerea mea sa vad ca lucrurile pot merge si altfel daca vrem cu adevarat. Nu am rezolvat nimic asta seara, stiu asta, sambata viitoare la 3 AM va fi aceeasi situatie...dar, poate voi face la fel...si tot asa, pana la un mom dat cand poate se vor satura de nebuna care suna la 3 AM in fiecare sambata si o sa faca ceva dreaq...
Sunt de parere ca nu gresesc si, mai mult, e ca un fel de job asa, ai mei fac misto de mine ca ar trebhui sa imi fac o mini firma "Legiuitoarea 1.54m SRL"...dar, mai in gluma mai in serios, acum pe bune Politia nu ar trebui sa ne ofere Siguranta si Incredere?