joi, 26 martie 2009

Bad days


Stateam si ma gandeam azi cand faceam ceva pentru serviciu: "Bai...n-am mai scris pe blog de ceva vreme. Mi-ar placea sa scriu ceva dar ce?!"...si acum o sa vin cu explicatia...

Am o stare atat de proasta incat mi-e sila sa ma dau jos din pat. Ma incapatanez sa dau vina pe primavara (inexsitenta) si sa zic "eh...astenia de primavara"...

Problema e ca totul ma enerveaza. Daca nu ma enerveaza ma raneste. Plang din orice si nimic nu-mi convine. Macar de as fi la menopauza...macar as stii naibii ce e cu mine. Ma simt de parca brusc as fi adunat mai multe d'alea de se temina in "-fobie". Ca parca mi-e frica de oameni, de oras, de masini, de Cara, de tot ce misca. Sau nu neaparat (adica nu misca neaparat).

Ma enerveaza ca nu am bani (bine, pe cine n-ar enerva?!) ma enerveaza ca nu iubesc pe nimeni si ca nu ma iubeste nimeni. Ma enerveaza ca mi-am pierdut vointa pe drum. Si trebuie sa imi cer scuze in mod oficial blogului meu k l-am ignorat.
P.S. aham, am gasit ceva de facut, o sa imi fac in sfarsit un cd cu thievery corporation, offf....de cand tot zic ca imi fac unul :)