marți, 23 noiembrie 2010

Astia sunt tampiti


Credea cineva ca oamenii din UK sunt speciali...sau "mai speciali" ca romanii?
Poate...in sensul ca ei nu se uita urat cand te fac tampit in fata...ci zambesc frumos.

"Broblem":

Pisica din campus umbla nestingherita...saraca. Vine una la noi in camin azi, pe stilul supraveghetoarea femeilor de serviciu. Care oricum nu fac curatenie cu saptamanile!!! Si intra si pisica cu ea pe usa...pisica...direct la usa mea. Ii deschid, bucuroasa ca a venit. Femeia mai mai sa dea buzna la mine in camera sa caute dovezi k eu hranesc pisica!!

Ma intreaba, daca eu sunt ACEEA, care hraneste pisica. Deci deja sunt faimoasa...ma stie lumea de nenorocita care tine pisica in camin! Si i-am zis ca toata lumea ii da de mancare, ce o fi sa facem, sa o dam afara in suturi?

Si am intrebat-o frumos "Da, aici in famous UK nu aveti si voi ceva protectia animalelor, nu putem sa innapoiem matza stapanului?" si ea imi raspunde ca nu au ce sa faca, ca e a unei femei in varsta si ca in fiecare an vine in campus, la studenti... OK!!! Pai si ce vrei sa fac eu sa nu ii mai dau sa manace si sa ma uit la ea cum copiii englezi, retardati o dau in suturi afara sau arunca cu mancare dupa ea??

Concluzie, ca sa nu va plictisesc prea tare:

Cum se rezolva problemele?? Simplu: "Don't allow the cat inside, leave her outside and don't mind her meow-ing, or you will get a 100 pounds fine for bringing the cat in, with all her diseases. You will get everybody in your flat intoxicated" =)).
E taci!

Stiti ce a facut Xena nu? In secunda doi am facut "report" la animal protection RSPCA uk. ;)
Tre sa mearga si aici cum merge si in Romania ;)