miercuri, 18 martie 2009

noodoomm sau limbajul academic

Deci cat sa razi!? Si asta am pus-o aici pentru ca mi-a aratat-o tata aseara si murea de ras!! Si mai vroiam sa va spun k mor de pofta de mancare libaneza! (asa, ca tot are legatura)

mi-a trebuit Mega Image


Chiar asa, ce mi-o fi trebuit mie, miercurea la ora 12:10 sa ma duc la Mega Image?
Deci voi nu aveti idee...imi ghiortzaiau matzele si vroiam ceva bun...mai exact un Frappe de la Tnuva, ca tot tine de foame!

Si m-am imbarcat (vedeti ca nu e IMBracat) in masinuta mea cu 3 pedale si m-am carat la Mega' (asa il alintam noi :)) ). Si odata ajunsa la "Mega'" m-am bucurat teribil k am gasit loc de parcare! Fix in fata! Si intru si fac shoppingul de necesitate pe timp de criza! Si vreau sa si ies! Eh, ce crezi!? Nu acum! Alta data!

Deci!? unde sunt toti oamenii care nu sunt in trafic la aceasta ora?! La Mega Image, nu oricare, ci asta de la mine de aici din comuna Pipera (ca sa aiba oamenii loc sa comenteze k ma dau mare)...Si oamenii care sunt in trafic?! Ati ghicit! Vin tot aici! Dar sunt prinsi in trafic pentru ca sunt prea multi! Doamneeeee, deci aici s-a inventat aglomeratia!

Am consultat un calendar crestin-ortodox imaginandu-mi k e vreo mare sarbatoare si nu stiu eu. Si nah! Miercuri 18 martie: Sf. Chiril, Arhiep. Ierusalimului; Sf. Mc. Trofim şi Evcarpion (Post)! Nah! Te asteptai la asta?! E sarbatoare, d-aia e aglomerat!

M-am linistit!

sunt nebuna, fac...reclama!

Deci cum sa va explic eu voua?! Ma doare burta de ras!
Am cautat niste poze pentru articolul anterior (cu BMW-ul), "indicatii" bla bla, si am gasit site-ul (cred k e site) www.traficul.org.
O sa am mare rugaminte la voi, atunci cand sunteti suparati, tristi, deprimati or whatever...sa ii faceti o vizita, 2, tzshpe'! E senzational! Absolut senzational! Mori de ras. Si cata dreptate are!
Ia hai, uitati-va data si vedeti de n-am dreptate! :D

Indicatii!!!


Oameni buni, pe stilul "dragi tovarasi si prietini" cand cititi blogul unui om, intelegeti ca el are voie sa spuna acolo ce vrea muschiul lui. Si nu pnetru ca are ceva cu voi! Ci poate are ceva cu un anumit gen de oameni. Uite, cum "andrey" s-a ofuscat ca am zis de oamenii cu BMW 320 ce sunt tarani (des putea sa ma intrebe la cel fel de oameni ma refer...) poate s-au mai ofuscat si altii.
Omul ala care scrie, nu va cunoaste! Si nici voi pe el. Si daca nu puneti intrebari pentru a va lamuri...nelamurirea...nu mai judecati.
Si ca sa explic si "live", cand am zis de taranii cu 320 ma refeream strict la acei oameni care o ard in mari figuri in oras, cu un BMW alb eventual, tot eventual, sa mai fie si din 2003 si cu huse pe scaune. Si in marile lor figuri isi rotesc ceafa lata si "plescaie mentol" si fluiera dupa pitzi pe strada. E foarte simplu. Genul de "ghertzoi" ca sa citam din cineva...care seara isi indeplineste rolul de badigard!
Dar n-o sa stau de fiecare data sa fac descrieri de gen...pur si simplu...nu e nimic personal...si, cred eu ca realizati...ma rog, sa ma adresez personal, cred eu ca realizezi ca un astfel de "badigard" n-o sa intre pe bloguri.....Zic si eu....