duminică, 22 martie 2009

Cateva recomandari

Daca-mi permiti...stimabile, o sa scriu aici in legea mea niste piese care imi incanta mie urechea.
Chiar daca nu imi permiti eu oricum le scriu, ca d-aia e blogu' meu sa fac ce vreau cu el :))

  1. UB 40 - Baby come back
  2. Inner Circle - Sweat
  3. Damien Marley - welcome to jamrock
  4. Stephen Marley ft Eve - No no no
  5. Bill Withers - Ain't no sunshine...
  6. Tanya Stephens - It's a pity
  7. Thievery Corporation Featuring Sister Nancy - Originality
  8. Thievery Corporation - Lebanese Blonde...si cam tot ce zdrange ei...merita!
  9. Sise - Slip away
  10. Smoke City - With you
  11. De phazz - Death by chocolate, Lullaby
  12. Dead can dance - The host of Seraphim
  13. Roisin Murphy - Sunshine

Chestionar (partea1)


Pentru ca nu ma duce capul destul de mult incat sa pun un poll pe blog, o sa fac ceva mai nonconformist si idiot in acelasi timp!
O sa fac aici un "chestionar"...chestionarul partea 1.
Ce va place sa beti?
1. Alcool pur sange!
2. Cocktail cu alcool
3. Fara (adica cocktail fara alcool)
4. Suculetz
5. Cafelutze si ceiutzuri.

S cum?! Subaru!!! Nu S3

Ce sa vezi?! Un nene care e cam zeu! Si poate se uita cine trebuie la filmuletul asta...dar nu prea cred...ca deh, astia care omoara Bucurestiu'n doua sunt deja zei si nu au nevoie de mentor...dar totusi, cine stie...poate am noroc :D

La baie! In Club!


Poate posturile astea sunt citite si de baieti...Ca atare m-am gandit sa le impartasesc din minunata experienta de "pipi la baie in club". Pipi la baia de fete nah.

Dupa cum stiti, orice consoarta are nevoie din cand in cand la baie...si sa stiti ca vezica noastra nu tine cont de locatie. ea se umple indiferent daca e acasa, la munca, la shopping sau...in club. Orice club. (Bine, trebuie sa va recunosc ca vezica mea e usor rusinata cand trebuie sa faca shushu in cluburile de fitze...se gandeste ca nu-i de nasul ei!)

Ok...Exista 3 etape ale mersului la baie!
Etapa 1: Ajungi in club! Trebuie sa mergi la baie sa vezi daca pe drum (de la masina/taxi pana inauntru) nu s-a defectat ceva in compozitie. Intri in baie. Totul e ok, chill, baia e inca curatica. Nu sunt decat vreo 13-14 fete care fie fac shushu ca le-a fost frig la picioare...( ce sa va fac dragelor daca veniti in cartofiorii goi, in sandalute, in februarie?!), fie se uita in oglinda si fac ultimele retusuri inainte de MAREA intrare in the club!

Etapa 2: (sau Doamne ajuta!) Acum e momentul critic, in care vezica ta are nevoie pe bune la toaleta! Si pleci de pe ringul de dans (sau de la masa)...si te indrepti spashita spre toaleta. Deja stii ce ti se va intampla. Eh, voi, dragi baieti nu stiti! Hai sa va explic.

Deshizi usa incet...incet...si auzi dinauntru un vuieeet!!!! "Oh doamne, chiar trebuie sa fac shushu?" Vezica: "DA!, ca alftel o sa fac pe tine!".
Si intri. aproximativ 50 de fete (minim!) care ce crezi? toate fac pipi in acelasi timp! Sunt maxim 6-7 wc-uri...dar nah! Se sta la coada. Te uiti in jos, ca sa nu pari taranca ca te zgaiesti la vreuna.

Ok...
discutia 1:
"da fata, hai lasa-ma, ca aseara am iesit cu ala, nush fata cum ii zice, de are R8-ul ala alb fata..du-te ma de aici daca ai stii ce apartament are fata....in Colentina acolo."
"Hai fata, sa mori tu?! Si ai fost la mall sau unde te-a scos?"
"Da fata am fost la mall acolo, nush sa iti zic unde, da mi-a luat pantofii astia fata, uite, de la Ghies, nu-s hot?"
"A, ba da fata, ce tare, pai vezi ca poate daca te tii de el te muti si tu in Bucuresti, macar o garsoniera cu chirie ceva sa-ti ia..."
"Eh, lasa fata, ca nu e el cine stie ce, sa-l fi vazut pe ala de joaca la Rapid, ala era chiar bun fata, cu ala m-as muta, da' era cam zgarcit, am mers cu el la un restaurant pe aici prin oras, nush cum ii ziceti voi, "Casa lu' David" sau ceva de genu' asta si a platit cu chiesh saracu' n-avea card d-ala argintiu...si, in plus, nu mi-a luat nimic cadou, si am umblat cam 2-3 sapamani cu el fata...da' era asa buuun..."

discutia 2: "hauzi fa?! Ia zi, sa vede celulita?"
"Nu fa, stai calma, ti-am zis ca daca iti pui fusta asta nu sa vede, fa, da e cam lunga fusta asta, de ce nu ti-ai luat rochia aia da balerina?"
"N-am cum fa sa o port aci in club ca se ia Francis da mine ca zice ca sunt panarama. Da lasa fa, ca cand venim noi cu printesele, vin in ia"
"Auzi, da ce-ti veni fa sa te freci cu Francis fa?! Ca ala de ai iesit uichendu' trecut avea mai mult cascaval ca asta fa"
"Da Florentino, da esti proasta, ca ala mi-e promis ca imi aduce masina acum cand se intoarce din Germania si m-a mintit fa, ca mi-a adus nu stiu ce parfume si bijuterii ca cica n-avea masina d-aia de care vriau eu, BEMVEU d-ala alb"
"Hai sa moara mie! Pai si tu l-ai crezut fa?!"
"Nu, normal, pai d-aia ies cu Francis, ca asta a zis ca e unu' la Vitan acolo, unde lucreaza el, si ca o sa imi ia un BMW-u din asta alb daca umblu cu el...da la el nu mai merge fa sa imi cumpere haine. Da ce fa, asta nu-i frumoasa?! Mi-am luat eu fusta asta, de la Dragon d-acolo...mi-e doar sa nu se vada celulita pan ia"
"Nu sa vede fa, stai linistita, da trage-o si tu mai sus sa se vada bucili"

dicutia 3: "Caty?! Ai la tine fondul ala de ten de la Lancome?"
"Da Flori! Il vrei? Da' tu de ce naibii nu ti-l aduci ma?!"
"Ma fata, am uitat complet, m-am dat acasa stii, dar uite, ca aici, pe obrazul drept s-a dus la dracu culoarea...Si da-mi si fardul ala mov al tau, de ti l-ai luat din Italia"
"Ia fata, da hai si tu mai repede, ca eu mi-am terminat de prins parul si vreau sa il vad pe ala bun de s-a asezat langa masa noastra acolo"
"Care fata? Ala la costum? Du-te ma, ca pare un sarman, ia, auzi, tine si mie poseta un pic, sa imi fac putin genele..., da fata, nu pare cine stie ce ala, n-ai vazut ca nu are chei de la masina in mana? Si bea uischi d'ala nu bea sampanie" "Hai ma Flori ce esti si tu asa?! Poate a venit omu' cu taxiul, auzi, ia da si mie un pic penseta, o ai la tine? Ca uite, parca nu m-a pensat bine proasta aia de Mariana. De fiecare data am probleme cand ma duc la ea"
"Da fata, vezi ca e in geanta acolo. Da ai si tu grija cum tii geanta, ca abia mi-am lipit manerul ala! Ti-am zis ca astea care nu-s originale se rupe repede...eh, da macar arata bine!"


Of Doamne....si tu de fapt vroiai doar sa faci shushu...insa pleci de la baie cu informatii complete despre toti jucatorii de la toate echipele de fotbal, despre toate facaturile de genti, despre toate cafenelele din Bucuresti, despre ce si cine si cum..., despre ce masina si- mai luat cutare sau cum functioneaza un Vertu fata! Oh! Story, Ciao, Cancan pentru 3 luni de acum inainte!

Si....Etapa 3: In etapa 3 e grav daca ajungi la baie! Sa fie clar, nu te duci decat daca ai neaprat nevoie!! Dar
NEAPARAT!!! Pentru ca in etapa 3 toate fetele cochetele care au baut ca niste vaci ce le-au dat baietii la masa, acum brusc se simt rau! Si?! Cum si?! Dau la boboci. Cum unde?! LA BAIE, IN CLUB!!!!!!

Saracu' roman...sambata!


Pai, ce sa faca?! Ce nu poate face in celelalte zile pt k-i la serviciu! Shopping mancatzash!
Si unde? La Carrefour, la Mall, la Ikea, la Bricostore, la Mobexpert, la Selgros, la Metro, la Mega'.... oriunde e loc mult, sunt multe produse si multe tanti la case de marcat.

Bun, si ce cumpara?! Pai...nimic! Dar se duce (romanu') sa se uite! Bine bine, dar eu de unde stiu?! De unde stie toata lumea. M-am nimerit in nefericita zi de ieri, sambata 21.03, mai pe la ora pranzului asa, in Carrefour Baneasa. Eu cu putina treaba de altfel...Si cand am intrat in...in...in locu' ala mare unde sunt si magazine si bla bla, aaa...in galeriile Feeria ma, asa! ZDRANG! O tona de oameni se revarsau spre iesire si m-am simtit ca in tunelul ala unde testeaza astia masini pt. aerodinamica! (Nu-i bai...coafura mea rezista! Si nu folosesc Taft). Si in gandul meu "Pfooaa, pleaca astia, m-am scos, e liber inauntru" De unde?! Ce crezi?! Toti erau acolo INAUNTRU (toti ceilalti). Acum nu mai merge gluma ca aia care nu erau in trafic erau la Carrefour, pentru ca in trafic era de-a dreptul lejer, asa ca trebuia sa ma astept!

Bine bine si ca cautam eu la Carrefour sambata?! Pai cine dreaq a mai tinut minte dupa primele 5446767 de carucioare peste picioare?! Oh doamne!!! In cele din urma am intrat in hypermarket, fara o tinta precisa, dar m-am lipt de un perete si am zis "Mooaaaa, astia ma casapesc!" Am respirat adanc si cu grija am inceput sa ma strecor printre ei.
"Stiu! Trebuia sa ajung la raionul de rechizite, sa-mi iau o agendutza...una mica, si niste pixuri." Zis si facut! Mi-am luat agendutza (cum ma sa dai pe o agenda de copil 10 ron?! ntz ntz ntz...) si mi-am luat niste pixuri...asa, ca da bine la "job" :D. Si plec fericita spre casele de marcat!

Tanananaaaaa! Un nor negru de fum se abate asupra parului meu iesit din tunelul "vanturilor" :)) (mersi Razvane:)) ). De ce?! Pentru ca erau cozile cat casa (nu cat casa de marcat, asa, cat o casa mai mare asa...gen Becali pe Aviatorilor) ! Se imbuleazu oamenii cu copii dupa ei...babe, mosi, tineri, minori, majori, toti! dar TOTI! erau acolo! La casele de marcat din Carrefour Feeria, sambata 21.03 la ora pranzului. Am respirat adanc, am lasat la loc agendutza si pixueltzele si mi-am bagat un bat in fund si m-am carat!

Nu am cuvinte sa va explic cat am facut pana la iesirea din Feeria...Oricum, o sambata de neuitat, petrecuta alaturi de confratii mei de prin toooooata Romania, veniti la shopping de...nimic! Si auzi ma!? Se plange romanu' ca nu are bani! Saracu'....