luni, 6 aprilie 2009

Bad day 1


Azi a fost o zi a incercarilor. Incercari de orice fel...
Dimineata. Am INCERCAT sa imi las masina acasa si sa o iau pe jos. Mi-a si reusit, nu doar ca am incercat!
So, am plecat la serviciu cu mama, care m-a lasat la metrou, ca deh, i-a fost tare "mila" de mine si...intamplator ii era in drum (oarecum). Am luat metroul...bla bla bla...ma uitam ca matza in caldendar spre rusinea mea...nu prea stiam ce si cum. DAR!!! Am ajuns din prima la destinatie, fara sa ma ratacesc, ba chiar am si stiut unde sa schimb si incotro sa merg :D.

Am facut 1h pana la serviciu. Ok, cat as fi facut cu masina?! La ora 9 plecand de acasa, si mergand pe stradutze?! 35-45 de minute. Dar e ok, "mersul pe jos face piciorul frumos" nu?!
Nu trebuie sa mai spun ca la intoarcere am avut exact acelasi drum, insa am mers de la metrou pana acasa cu Rata...RATA nu RATB :)) (pe stilul reteaua autonoma de transport Antisocial)

Ce curiozitate am mai avut eu azi?! Sa citesc blogul unor fete. Niste bloguri de-a dreptul reusite. Inca n-o sa le dau numele, ca nu imi permit sa fac reclama altora :D. Poate mai incolo. (Eh, am facut eu reclama celui cu Traficul.org, dar el chiar merita :) ). Si?! Ce spuneau fetele?
Spuneau ceva genul: "Barbatii sunt atrasi de bitches". Si eu am avut primul instinct sa le dau dreptate. Apoi am realizat ca nu au dreptate. De ce?!

Pentru ca eu sunt o mini bitch. Micro bine...Micro bitch. Mica si rea. A dracu pielea pe mine...si sa mor eu de trag baietii la mine. Bine, nu vreau sa il manii pe Dumnezeu acum, dar, sincer...chiar nu cred k idealul femeiesc shade intr-o "micro bitch". Poate macro.

Pai de ce zic eu asta?! Pentru ca, spre ghinionul meu am nimerit in ultima vreme baieti efeminati. Pe stilul "mi-e frica de intuneric". Sau pe stilul "mi-e frig, hai sa mergem de aici" sau..."nu poti sa stai aici pe strada asta intunecata, ca e total aiurea...bine, nici pe o strada luminata nu poti sta, ca te vede lumea...uite, mergem amandoi la casele noastre si ne auzim la telefon"...Bine, asta ultima e usor trasa de par. Ideea conteaza!

Ma cum?! Esti barbat sau ce cacat esti?! Nu au cum sa le placa bitches, pentru ca ei deja sunt efeminati si le e frica de noi probabil.

Sunt perfect total maxim mega super contrariata! Nu inteleg de ce se intoarce lumea cu curul in sus. Probabil sunt eu educata aiurea si am impresia ca Barbatul trebuie sa fie Barbat frate. Sa stie sa puna piciorul in prag, sa poata sa conduca o casa, sa aiba initiativa, putere si sa o tina pe amarata de nevasta-sa in spate. Bine, nu neaparat nevasta, ce o fi acolo...prietena, concubina, atasament, remorca, whatever. Dar sa poata sa o ajute cand ii e greu, ca doar femeia e "subspecia" - citand din Ted. Si ei trebuie sa fie aia care ne fac pe noi sa ridicam capul, sa ne ajute sa trecem peste problemele pe care le avem/ inventam in fiecare zi...sa ne fie alaturi cand suferim de PMS (premenstrual sindrom) si ne simtim urate si neapreciate. Sa stie sa se trezeasca primul de multe ori, oricat de obosit ar fi, doar ca sa ne vada pe noi cum dormim...in fine...multe chestii. Un barbat in mintea mea e un...barbat...poate sunt prea idealista.
Si cum poti sa faci asta cu una ca mine?! Ca eu chiar sunt batzoasa frate. Mica si rea. Cu gura mare si putere de munca. Pe stilul "mexican girlfriend - Pablo Francisco"...Adica daca ma superi te ridic cu tot cu canapea si dau cu aspiratorul pe sub tine, in timp ce tu cioflai ca un porc seminte, te uiti la meci si ragai bere "eftina". Si mi-ar placea sa ai initiativa, sa ma ajuti la treaba, sa muncesti cot la cot cu mine, nu zic sa fiu eu mimoza si tu Batman, Batman... Dar de aici si pana la ...."mi-e frica mi-e frica sa dorm....singurel" sau..."nu pot sa fac aia, sunt indispus azi..." Puii mei parca esti pe stop!!!

Be a man! Nush, ideea de la care am pornit era ca...barbatii prefera bitches...ceea ce nu cred. Pentru ca unii dintre ei se tem de ele, pt ca sunt mai puternice ca ei. Poate daca intelegem "bitches" altfel...da...dar asa nu. Nu nu!!

3 comentarii:

andrey spunea...

am citit postu tau, asa lung parca ar fi fost o nuvela pe care nea pus diriga sa o cititm in liceu :) Super tare!
cat despre barbati..poate ar trebui sa le dai voie sa se apropie ca sa traga la tine.
chiar asa efeminati ? cum sai fie frica de intuneric ? si mie mie frica uneori..dar nu inseamna ca sunt efeminat..dar probabil ca era doar o metafora..am inteles la ce te referai ;)

si apropo poate schimbi tema asta ca e cam "aiura" (uite un cuvant marfa)

Tidusss spunea...

Viata la metrou:

Tiesto - Suburban Train :X

Lau spunea...

:)))) creca te-ai deghizat..o sa te dea aia afara din Pipera...cum draq sa mergi pe jos...